Tom Jansen bouwbedrijf

Welkom op Tomjansenbouw.nl

Na bij verschillende bouwbedrijven veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende facetten van de bouw besloot ik voor mezelf te beginnen. Dit resulteerde in 1999 in Bouwbedrijf Tom Jansen. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt voor zowel particulieren als bedrijven, vooral in het oosten van het land.

Bouwbedrijf Tom Jansen kenmerkt zich vooral door kwaliteit en flexibiliteit.  In de loop van de tijd hebben wij een kring van vakmensen om ons heen verzameld die deze kenmerken ook hoog in het vaandel hebben, waardoor we zowel grote als kleine projecten tot een goed einde kunnen brengen.

Bij onze opdrachtgevers staan we bekend als een betrouwbare partij, waarmee afspraken gemaakt kunnen worden. We houden ons aan deadlines en planningen. Daarnaast hanteren we korte en duidelijke communicatielijnen. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Onze projecten zijn heel divers.

Hoe werken wij?

Tijdens het eerste contactmoment leren wij u graag kennen. Vertrouwen en een goed beeld van elkaar krijgen, geeft een belangrijke basis voor de samenwerking. Wij komen vrijblijvend naar u toe om de situatie ter plekke te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. Vaak vindt hier al een eerste overleg plaats hoe bepaalde dingen anders of beter kunnen Soms ontstaan zelfs nieuwe ideeën!
Soms is het nodig om uitgebreidere tekeningen te (laten) maken. Dit kunnen wij in samenwerking met een aantal architecten voor u doen. Uw wensen en onze kennis en ervaringen worden hierbij samengebracht tot één ontwerp.
Het feedback moment wordt gebruikt om het ontwerp te toe te lichten. U krijgt hierin alle ruimte om samen met ons eventuele aanpassingen of nieuwe ideeën te bespreken.  Aan het einde van de feedback fase staat uw project op papier. Op basis hiervan maken wij de offerte.
Wanneer u de handtekening heeft gezet onder de offerte, gaan we over tot de planning. Samen met u bespreken we de tijdsplanning, wanneer wordt er wat uitgevoerd en wat zijn de eventuele deadlines? Aan het einde van deze fase staat zowel het project als de planning op papier en gaan we de volgen de fase in, de bouw.

Uiteindelijk belanden we in de uitvoeringsfase. Tijdens de bouw van het project gaan wij doen waar wij het best in zijn, de realisatie van uw wensen.

Een plan verloopt helaas niet altijd zoals het vooraf gepland is. Om dit zo goed mogelijk op te pakken maken wij gebruik van korte communicatielijnen. Eventuele veranderingen in het proces worden direct aan u doorgegeven, zodat u altijd up-to-date blijft. Als gevolg van deze korte communicatielijnen, kunnen we ook rekekning blijven houden met uw voortschrijdend inzicht en eventuele wensen en aanpassingen in het geheel.

De datum stond al genoteerd in de agenda, maar nu is het ook eindelijk zover! De oplevering van uw nieuwe verbouwing of nieuwe badkamer. Dit is altijd een groots moment, ook voor ons. Naast een goede realisatie van uw project, streven wij altijd naar een prettige samenwerking, waarbij vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen

  • Aanbouw en verbouw van uw woning of bedrijfspand
  • Een nieuwe badkamer
  • Reperatie & onderhoud