Wat u kunt verwachten

Een verbouwing of nieuwe badkamer is altijd een grote stap en komt met vragen en onzekerheden. Bouwbedrijf Tom Jansen streeft ernaar de bouw van uw wensen zo zorgeloos mogelijk te maken. 

Het eerste contactmoment

Tijdens het eerste contactmoment leren wij u graag kennen. Vertrouwen en een goed beeld van elkaar krijgen, geeft een belangrijke basis voor de samenwerking. Wij komen vrijblijvend naar u toe om de situatie ter plekke te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. Vaak vindt hier al een eerste overleg plaats hoe bepaalde dingen anders of beter kunnen Soms ontstaan zelfs nieuwe ideeën!

Uw verbouwing of badkamer ontwerpen

Soms is het nodig om uitgebreidere tekeningen te (laten) maken. Dit kunnen wij in samenwerking met een aantal architecten voor u doen. Uw wensen en onze kennis en ervaringen worden hierbij samengebracht tot één ontwerp.

Feedback

Het feedback moment wordt gebruikt om het ontwerp te toe te lichten. U krijgt hierin alle ruimte om samen met ons eventuele aanpassingen of nieuwe ideeën te bespreken.  Aan het einde van de feedback fase staat uw project op papier. Op basis hiervan maken wij de offerte.

Het project inplannen

Wanneer u de handtekening heeft gezet onder de offerte, gaan we over tot de planning. Samen met u bespreken we de tijdsplanning, wanneer wordt er wat uitgevoerd en wat zijn de eventuele deadlines? Aan het einde van deze fase staat zowel het project als de planning op papier en gaan we de volgende fase in, bouw.

De uitvoering

Uiteindelijk belanden we in de uitvoeringsfase. Tijdens de bouw van het project gaan wij doen waar wij het best in zijn, de realisatie van uw wensen.

Een plan verloopt helaas vaak niet precies zoals het vooraf gepland is, daarom is er tijdens de bouw sprake van korte communicatielijnen. Eventuele veranderingen in het proces worden direct aan u doorgegeven, zodat u altijd up-to-date blijft. Als gevolg van deze korte communicatielijnen, kunnen we ook rekekning blijven houden met uw voortschrijdend inzicht en eventuele wensen en aanpassingen in het geheel.

De oplevering

De datum stond al genoteerd in de agenda, maar nu is het ook eindelijk zover! De oplevering van uw nieuwe verbouwing of nieuwe badkamer. Dit is altijd een groots moment, ook voor ons. Naast een goede realisatie van uw project, streven wij altijd naar een prettige samenwerking, waarbij vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan.